Cookie -politik

Dette websted bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, til at give sociale medier funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analysepartnere, som muligvis kombinerer dem med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har samlet fra din brug af deres tjenester. Du accepterer vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge vores websted.

Cookies er små tekstfiler, der kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven siger, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for driften af ​​dette websted. For alle andre typer cookies har vi brug for din tilladelse.

Dette websted bruger forskellige typer cookies. Nogle cookies er placeret af tredjepartstjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra cookie -kontrolfunktionaliteten på vores hjemmeside.

Lær mere om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler personlige data i vores Fortrolighedspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.riceybyrice.com, www.rice.dk

Navn Udbyder Formål Type Udløb Kategori
CookiePop rice Bruges til at skjule popupen, når du har givet dit samtykke HTTP cookie 1 år Nødvendig
e -handel#lang rice Bruges til at gemme dit sprogvalg HTTP cookie Session Nødvendig
Ricelogintype rice Bruges til at huske din kundetype (forbruger, forhandler, presse) HTTP cookie 1 år Nødvendig
ASP.NET_SESSIONID rice Konserverer besøgende's sessionstilstand på tværs af sideanmodninger. HTTP cookie Session Nødvendig
Aspxauth rice Identificerer brugeren og tillader godkendelse til serveren HTTP cookie Session Nødvendig
Sc_analytics_global_cookie rice Brugt af Sitecore til at generere statistiske data om, hvordan besøgende bruger webstedet for at give den bedste oplevelse. HTTP cookie 10 år Nødvendig
Sc_analytics_session_cookie rice Brugt af Sitecore til at generere statistiske data om, hvordan besøgende bruger webstedet for at give den bedste oplevelse. HTTP cookie Session Nødvendig
_ga rice Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan besøgende bruger webstedet. HTTP cookie 2 år Statistikker
_gid rice Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan besøgende bruger webstedet. HTTP cookie Session Statistikker
_gat rice Brugt af Google Analytics til gashåndteringshastighed HTTP cookie Session Statistikker
fr Facebook.com Brugt af Facebook til at levere en række reklameprodukter såsom realtidsbud fra tredjeparts annoncører. HTTP cookie 3 måneder Marketing
GPS youtube.com Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre sporing baseret på geografisk GPS -placering. HTTP cookie Session Marketing
Pref youtube.com Registrerer et unikt ID, der bruges af Google til at holde statistikker over, hvordan den besøgende bruger YouTube -videoer på tværs af forskellige websteder. HTTP cookie 8 måneder Marketing
tr Facebook.com Uklassificeret Pixel Tracker Session Marketing

Hvordan man undgår cookies
Du kan ændre en af ​​indstillingerne og deaktivere cookies i de fleste nye browsere, hvis du ikke ønsker at tillade cookies frawww.rice.dk. Instruktion til de mest almindelige browsere findes nedenfor:

Internet Explorer

Chrome

Firefox

Safari OS X.

Safari iOS

Android

Brombær

Windows telefon